AdWords Bureau

Vi tager ansvar for dine AdWords kampagner og gør dem meget, meget bedre
jimihove.dk er et AdWords Partner Bureau i København, Århus og Viborg, som er din garanti for specialistviden om online annoncering.
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
online marketing bureau københavn
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

adwords bureau viborgAdWords er dyrt. Specielt hvis du kaster penge efter dårlige kliks. Kliks som der ikke er tænkt over, analyseret og implementeret helt korrekt.

Vi er et Google certificeret AdWords bureau med kontorer i København, Århus og Viborg. Det betyder at Google har sagt god for at vi kan netop disse ting. Du kan se selve certifikatet på Google`s egen side her

Det er ikke unormalt at når vi overtager AdWords kontoer, så skærer vi omkostningerne med 40-50 %, øger konverteringerne, skaber større gennemsigtighed i det arbejde vi laver og samtidig skaber gladere besøgende på din hjemmeside.

Hvordan vi gør det, kan du læse mere om længere nede på den her side.

Kom i gang her!

Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.

Hvad er AdWords ?

AdWords er Google`s egen annonceplatform. Det er baseret på et velkendt auktions system: Byd højest og få det du vil have. Det der dog skiller AdWords ud fra de andre, og er grunden til at Google er blevet så store, er fordi de arbejder med et begreb der hedder "Quality Score". Hvis du har en høj Quality Score er det fordi du giver dine brugere en høj brugervenlighed i dine annoncer, og på din hjemmeside.På den måde sikrer Google AdWords at brugeren vender tilbage igen, da de jo har haft en god oplevelse med at klikke på en Google annonce. Hos jimihove.dk er vi eksperter i Quality Scoring. Så meget at Google selv har certificeret os.

Det betyder helt konkret at når vi overtager en AdWordskonto hos en ny kunde, så sænker vi ofte deres udgifter til kliks på alt mellem 15-70 %.Og det er selv på kontoer som tidligere er blevet administreret af andre store online marketing bureauer.Vi kan ikke garantere dette hver eneste gang, men 9 ud af 10 gange er det der sker.Kontakt os helt gratis i dag, og hør mere om hvordan vi gør.

Jeg var meget imponeret over hans motivation og hans evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion afgørende. Og den har Jimi!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Vores services

At vælge den rette AdWords strategi er forskellen på højt afkast, eller spildte kroner. Alle kan skaffe klik. De bedste skaber gode forretninger

Webdesign

AdWords handler også om webdesign. Hvis dine brugere ikke kan navigere rundt på din hjemmeside, nemt og hurtigt. så mister du dine besøgende, og dine udgifter til klik, bliver nyttesløse.

Vi bistår med ekspertviden indenfor konverteringsoptimering (håndværket i at få flest mulige kunder ud af X antal besøgende)

Analyse

Vi analyserer alle dine AdWords data hver måned eller oftere, hvis det er behov du har. Vi sammenligner data op imod tidligere resultater fra dine AdWordskampagner og op imod dine konkurrenter. Således er du kontinuerligt opdateret på hvad vores AdWords arbejde har skabt for dig, og du ved hvordan du står i forhold til konkurrenterne.

Du er nu klar til at vækste

AdWords er et middel til at skabe mere synlighed, og salg, af dine produkter og services. Måske du blot har brug for at vi opsætter dine kampagner, og laver vedligeholdelse på dem. Måske du har brug for vores ekspertise indenfor Webanalyse og konverteringsoptimering også ? En kombination af alle vores services vil skaffe dig et Adwords bureau her i København, som kan hjælpe dig hele vejen rundt, og dermed opstår der ofte færre misforståelse. 

At vi er placeret lige midt i København, gør det nemmere for jer at komme forbi vores kontor, men også nemmere for os at besøge jeres virksomhed. Så kan vi lære endnu mere om de produkter som i sælger.

 

"Giv en mand en fisk, og han bliver mæt for en dag. Lær ham at fiske. og han bliver mæt resten af livet"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Adwords og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale Master Mind grupper indenfor SEO , AdWords og generel online marketing.

dansk hubspot firma
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Den første kontakt er oftest den sværeste. Men vi drikker bare en kop kaffe, ser på din hjemmeside og ser på om vi kan hjælpe hinanden. Måske det ender med stor kærlighed ?

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

jimihove.dk - AdWords Bureau i København
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Adressen i Viborg ( som også dækker vores AdWords kunder i Århus) er:

St. Sct Peder Stræde 9, 2 th - 8800 Viborg

Du er klar til at vækste. Vi er klar til at hjælpe