Influencer marketing - Fra bureau i Danmark

Influencer marketing er oftest en langsommelig proces, men kan hvis det udføres ordentligt være den hurtigste vej til maksimal synlighed for lavest mulige budget.

Find influencers / Etabler relation / Skab content der appellerer til dem / Udgiv

Ring i dag : 42 43 08 08

Find influencers

Sådan her foregår vores flow når vi arbejder med influencer marketing her i vores bureau. Først finder vi de personer som kunne have interesse i at dele vores content,

Etabler relation

Dernæst bliver vi "venner" med dem på de sociale medier. Twitter har vidst sig som et godt medie at blive venner med influencers på.

Vi laver content

Vi undersøger hvilke slags artikler og indhold vores influencers godt kan lide at dele. Og skaber content som minder om det, bare bedre.

Vi udgiver

Når vi har lavet det helt rigtige content til vores influencers, så retter vi henvendelse til dem og der har vi forskellige teknikker til øge mulighederne for at de gider udgive det på deres sociale medier, eller hjemmeside.

Influencer marketing af høj kvalitet er meget mere end at betale en blogger for at få en artikel op på deres blog

Læs mere nedenunder
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

De sociale medier kan bruges til meget mere end hyggelig chat, eller til rå annoncering på for eksempel Facebook eller Linkedin

Sociale medier kan også bruges til at finde din potentielle drømmekunde, finde ud af hvad de kan lide, og give det til dem. Uden at virke som en stalker eller en såkaldt røvslikkeri. For det kan ingen lide.

Og det er her at influencer marketing har sin plads. Hos jimihove.dk har vi lavet influencer marketing siden 2007. For os selv og for for vores klienter. Nogle leads har vi bearbejdet i flere år før vi fik hvad vi ønskede (og det var det hele værd), og andre gange har vi kun brugt kort tid på at gå igennem vores proces som er:

Find lead --> Etabler relation --> Lav content --> Få det udgivet

 

 

Der findes en del online tools som kan bruges til at holde styr på din influencer marketing indsatser. Selv bruger vi Buzzsumo, som er et tool der kan finde populært content i alle brancher, og også finde ud af hvilke influencers der har delt det på de sociale medier og delt et link på deres hjemmesider. Disse mennesker har du lyst til at komme i kontakt med. Det er de mennesker som driver markedet online. Dem som sætter dagsordenen.

Det er ikke altsammen The Kardashians

Du har sikkert hørt om Kylie Jenner fra The Karshasians. Hun er et glimrende eksempel på den betalte influencer marketing. Hun er blevet milliardær på at dele produkter på de sociale medier. Men hvad nu hvis du kunne få en som Kylie Jenner til at dele et stykke content som du havde lavet, uden at betale hende for det ? Det er her at influencer marketing bliver meget mere end bare hvem der har flest penge at betale en celebrity.

Og det er det som vi gør.

Vi gør os umage, og selvom vi ikke betaler millioner af kroner til danske influencers, så tager vi naturligvis selv betaling for vores arbejde, og i tilfælde af at de danske influencers vi prøver at ramme med vores content forlanger et beløb, så har vi også erfaring med at forhandle på vegne af vores klienter.

Kontakt os og hør om dine muligheder.

 

Google_Partners
dansk hubspot firma
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6
analytics

Kontakt os her


Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.