Billig søgemaskineoptimering (SEO) i Viborg

Billig søgemaskineoptimering (SEO) i Viborg

En af de ting som vi virkelig har arbejdet dybt med er søgemaskineoptimering (SEO).

Vi har dyb indsigt i hvordan søgninger fungerer

Vi har en meget dyb indsigt i hvordan søgemaskiner så som Google og Bing ser på ens side – og hvordan denne så bliver rangeret, og efter hvilke kriterier.brainstorm-fasenDette er naturligvis ikke noget vi vil gå i dybden med her på siden – hvordan man gør det, for det er for det første en meget kompleks analyse af siden, sammenholdt med en masse mere og mindre kendte arbejdsmetoder, trafik analyse, in- og outbound links analyse og meget andet som vil gøre sig gældende.

Man kan sige at det der gør en god billig søgemaskineoptimering i blandt andet Viborg og optimeringsekspert er at det er en person som er yderst analytisk – samt i stand til at kæde sidens produkter sammen med hvilke søgeord der bliver brugt på nettet – men ikke brugt for meget. Sammenholdt med søgemaskinens anseelse af hvor vigtig den pågældende underside er – og hvor brugervenlig den er.

God søgemaskineoptimering er ikke bare at ændre i lidt kode!

Målanalyse og planlægning af enkelte produkter – Det er meget vigtigt at vide hvordan man planlægger de enkelte produkters vigtighed.
Eksempelvis hvis du tjener 300% i forhold til indkøbsprisen på nogle varer, er disse varer vigtigere at søgemaskine optimere på end de varer hvor du kun tjener 25-50% på varen i forhold til indkøbsprisen.

Hvis du ikke ved noget om søgemaskine optimering – kan du med meget stor sandsynlighed få dit besøgstal mere end fordoblet blot ved at få din side søgemaskine optimeret.

Hvor langt tid tager det så at lave lidt SEO?

Som udgangspunkt tager søgemaskineoptimering mindst 10+ timer for en lille webshop hvis der ikke er lavet SEO optimering af nogen form før du bestiller. Eller hvis det er lavet helt forkert – (hvilket vi desværre også ofte oplever er tilfældet.)

Ikke kun søgemaskineoptimering i Viborg

Vi laver søgemaskineoptimering i hele Danmark, men er beliggende i Viborg. Vi har også lokale kunder fra eksempelvis Silkeborg, Randers, Skive, Holstebro. Og ikke mindst i vores 2 hovedkvarterer i Århus og København

Hvis du læse mere om vores AdWords, kan du gøre det her

Hvis du vil have et større overblik over de områder vi dækker indenfor online marketing. Kan du se det på forsiden her : Online Marketing Bureau

  • Her er flere artikler om online marketing generelt

https://www.techopedia.com/definition/26363/online-marketing

https://www.searchenginejournal.com/internet-marketing/230047/

https://sites.google.com/site/seopriser/

Søgemaskineoptimering ( SEO) og Digital Marketing

Friday, Nov 24, 2017, 7:00 PM

No location yet.

1 Members Went

1 gang om måneden, til at starte med mødes vi i mødelokalerne på den lækre cafe ” For enden af Gaden”. Her snakker vi SEO, PPC, WEB Analyse og CRO. På et højt niveau. Og vi deler ikke vores samtaler med andre, da meningen er vi deler viden på højt niveau, som vi ikke kan dele på Facebook.Samtidig mødes vi , og er sociale. Får lidt lækkert at spise…

Check out this Meetup →

 

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published.