bedste seo bureau

Hvad er det bedste SEO bureau?

Det er noget af en opgave at finde frem til det bedste SEO bureau i Danmark.

Der er, selvfølgelig, flere SEO bureauer som selv kalder sig for de bedste. Men fordi de selv kalder sig det betyder det ikke at de har ret.

Lad os dykke lidt mere ned i, hvordan at du kan vurdere hvad det bedste SEO bureau kan være for dig.

Har de nogle gode cases?

Du kan på deres egen hjemmeside se om de har nogle gode cases. Men igen kan det jo være noget de bare påstår. Så du kan eventuelt se på disse cases, og så kontakte de virksomheder som de cases er bygget på, og spørge dem om det er sandt hvad det SEO bureau påstår.

Det vi selv ofte ser, er at disse cases er sande nok. Og at de faktisk har opnået disse gode resultater. Men vi ser også ofte de knap så gode resultater ikke nævnes, og at der i de gode cases ikke nævnes om de fejl der er lavet undervejs.

Kort sagt tegnes det ofte ret rosenrødt op. Det må du selv vurdere om skal være et advarselstegn, eller en menneskelig egenskab som du godt kan tilgive.

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

download 5
logo stacked greendark
norriq

dansk sundhedssikring

images
download 3
1454784 610501458998284 1219506667 n
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
oerhe

Lendme logo

Ranker de selv på noget?

Det SEO bureau du kigger på burde jo næsten selv ranke på noget i Google. Særligt hvis de kalder sig selv for “Danmarks bedste SEO bureau”. Og flere af de SEO bureauer som vi selv betragter som værende blandt de bedste ranker bestemt også rigtigt godt på mange stærke søgninger.

Men der findes også de SEO bureauer der siger at: “Vi har for travlt med at passe vores kunder til at arbejde med vores egen side”. Og det lyder også som en rigtig god prioritering. Om du bedre kunne tænke dig at de selv rankede på noget, må være op til dig selv at vurdere.

De behøver jo ikke være nr. 1 på al ting i deres branche, men de burde trods alt ranke på nogle større søgninger, hvis de gerne vil kalde sig for det bedste SEO bureau.

Du kan bruge et SEO værktøj som Ahrefs til at se på deres rankinghistorik, deres linkbuildingprofil og flere andre interessante data, for at vurdere hvordan de selv arbejder med SEO.

Fordi de er størst er de ikke nødvendigvis bedst

Nogle af de største SEO bureauer i Danmark klarer sig rigtigt godt, og har mange ansatte. Og de ranker også i top på mange stærke søgninger. Det skal man have respekt for.

Man skal dog også have in mente at de oftest også har mange penge i ryggen (mange gange også tunge investorer, eller er bygget op omkring partnerskaber). Det er der intet galt i overhovedet. Det er faktisk en rigtig smart forretningsmodel, særligt hvis man vil vokse hurtigt. (man afgiver så en stor del af sit firma til andre mennesker, men det er en smagssag om man er ligeglad med dette).

Men det betyder altså at de har mange flere mennesker til at lave linkbuilding, content og onpage SEO på deres egen hjemmeside. Og det er en helt lavpraktisk kæmpefordel at have de ressourcer.

Så hvis du ser et helt lille bureau der alligevel uden de mange penge i ryggen, uden partnerskaber og så videre, der alligevel ranker ret godt, så kan det være et godt tegn på at du har med et godt SEO bureau at gøre. Om det er det bedste, det er ikke til at sige så skråsikkert.

Opsummering

Som du kan høre er det ikke helt så let at finde det bedste SEO bureau i Danmark. Men du kan ved hjælp af guiden her forhåbentligt komme lidt tættere på dit mål.

Husk også at de absolut bedste, og største, også ofte har de højeste priser på SEO, da de er mere eftertragtede. Så hvis du kan finde et mindre SEO bureau, som alligevel performer godt, og med en mindre timepris, så har du måske fundet en lille guldklump der.

Vi er selv et SEO bureau, men vi beder dig ikke om at vælge os (selvom du selvfølgelig er velkommen). Vi vil dog gerne guide dig, og være en uvildig rådgiver til at vælge dit næste bureau.

Kontakt os gerne i dag, og hør om dine muligheder.

Her kan du læse en debat om hvordan at du finder det bedste SEO bureau (der er mange guldkorn imellem):