google anmeldelser

Lær hvordan du får Google Anmeldelser

Google anmeldelser kan hjælpe dig med at sælge online. Det kan de fordi at undersøgelser viser at folk tjekker mellem 1-6 anmeldelser inden de foretager et køb. (link til undersøgelse)

Men det kan være besværligt at indsamle disse anmeldelser.

Vi har en let og simpel måde at gøre det på. Følg med i vores lette guide her, og kom videre snarest muligt.

Du kan selv indsamle dem – Sådan her

Hver gang du har lavet en handel på din webshop, eller hvis du har en tilfreds kunde i din servicevirksomhed, kan du sende en dem et link, og spørge om de gider skrive en anmeldelse af deres oplevelse med dit firma.

Det gør du sådan her:

Så skal du finde det link du skal bruge til indsamlingen af dine anmeldelser, det finder du sådan her:

  • Søg efter dit firmanavn i Google, og klik på “Se profil”
rediger din google business profil
  • Så klikker du på “Anmod om anmeldelser”
screenshot www.google.com 2023.06.16 10 59 15
  • Og her finder du så det link du skal sende til dine kunder. Når de klikker på det link, så kan de lave deres anmeldelse og sende den ind til Google. Og den vil nu blive vist i søgeresultaterne.
faa google anmeldelser til din virksomhed

Dette skal du gøre manuelt hver gang, og du kan kun indsamle anmeldelser til Google den vej igennem.

Vores løsning er nemmere, flottere og kan mere

Vi har i samarbejde med et amerikansk firma været med til at udvikle et stykke software, som kan gøre det endnu nemmere for dig at indsamle anmeldelser til Google. Også helt automatisk, så du ikke behøver gøre det manuelt hver gang.

Plus at du samtidig kan indhente anmeldelser til Trustpilot , Facebook, Yelp og andre.

Måden at det fungerer på er at folk får tilsendt dit helt eget link, fra dit eget domæne (det øger troværdigheden, som så øger sandsynligheden for at folk gider klikke på linket, og det gør det nemmere for dig selv at huske linket).

Du kan se et eksempel her, som er vores eget: https://anmeldelser.jimihove.dk/

(Du er velkommen til at klikke på linket og lave en anmeldelse af os. Du kan eventuelt skrive noget om at du synes vores hjemmeside er informativ. På den måde kan teste hvor nemt det er)

Men altså folk får så det link, som bliver sendt automatisk ud, når folk har lavet et køb på din webshop. Som servicevirksomhed har man typisk ikke så mange salg som en webshop har, så her kan man sende dem ud manuelt.

Og når man så har klikket på det link, vil man kunne se hvor nemt det er at få lavet en indsamling af anmeldelser til ikke bare Google, men Trustpilot, Yelp og flere andre på samme tid.

Det vil spare dig meget tid, du vil få flere anmeldelser og du generer dine kunder mindre da du kun sender et link, til anmeldelser flere steder. I stedet for at skulle igennem den proces med at sende ud hver gang for Google, så for Trustpilot, Yelp og så for Facebook. Det gider dine kunder ikke.

Trustpilot har et lignende system, hvor de automatisk sender invitationer til anmeldelser ud. Men det er KUN for Trustpilot, og det koster 1200,- kr per måned.

Vores løsning kan du se mere til her

Læs mere om indsamling af Google anmeldelser her:

https://support.google.com/business/answer/3474122?hl=en

Se vores side om køb af Trustpilot anmeldelser her