Få flere anmeldelser på Trustpilot, Facebook, Google og Anmeld Håndværker – billigere.

Vi har i samarbejde med et amerikansk firma et software, som gør at du kan indhente anmeldelser fra Trustpilot , Facebook og Google på én gang.

Og så koster det kun et engangsbeløb at sætte op. Markant billigere end Trustpilot.

google ads bureau københavn jimi hove billede

Amazon var en af de første websites der baserede meget af deres tilstedeværelse på anmeldelser fra kunder.

Anmeldelser til dit firma er super vigtige

Hvor ofte søger du selv efter anmeldelser og reviews før du handler ?

Vi er som online marketing bureau eneforhandlere i Danmark af et software, som gør det utroligt nemt for dig at indsamle Google anmeldelser for dit firma og derefter kan du bruge dem i dit salgsmateriale online.

Vi kan også indhente anmeldelser til din Facebook side, Anmeld Håndværker og til Trustpilot på samme tid og endnu billigere end den løsning som for eksempel Trustpilot kører med.

Så hvis du også synes at anmeldelser til firma er vigtigt, så læs mere her på siden, hvor du også vil kunne se priser.

Er trustpilot blevet for dyrt?

Hvad er Trustpilots Business Generated Links ?

Trustpilots Business Generated Links er invitationslinks som du kan sende ud via Trustpilot, og det er samme metode  vores software bygger på.

Her får du bare Google anmeldelser, Anmeld Håndværker og Facebook anmeldelser med i købet til en billigere pris samlet end Trustpilots løsning alene.

Her er et eksempel på et link, som du kan sende til dine kunder: https://anmeldelser.jimihove.dk/ 

Klik gerne på det og skriv gerne en god anmeldelse af os, hvis du kender os og synes du har lavet en god handel med os, eller hvis du bare synes at vores hjemmeside har et bredt og godt niveau, og viden indenfor online marketing, og hvis du gerne vil teste hvordan at vores software virker.

Bemærk også, at anmeldelsesformularen på linket har sit eget subdomæne.

Det giver også øget troværdighed, så folk ikke skal logge ind på Trustpilot eller andre services, for at give deres anmeldelser.

De udfylder en formular, som nemt udfyldes med et social log in, trykker send og det hele bliver automatisk opdateret på Trustpilot, Facebook og Google og lige pludselig har dit firma øget troværdighed, du konverterer bedre i dit salg.


Alt det laver vi gerne for dig både effektivt og billigt.

trustpilot business generated links
anmeldelser til dit firma

Hvorfor anmeldelser på Google og Facebook ?

Brug ikke al din kraft på kun Trustpilot

Først lidt om Google

Google er stedet hvor folk oftest søger efter et produkt eller en service, så hvis du har et firma som er online, og gerne vil sælge, så bliver dit firmanavn helt sikkert søgt efter.

Og her har du brug for de gode Google anmeldelser. Udover det så hjælper Google anmeldelser dig også med at komme højere op i søgeresultaterne når vi snakker om SEO, da Google hellere vil have de bedst anmeldte firmaer i toppen af deres søgeresultater.

Men Facebook anmeldelser kan også noget

Fordi at når folk besøger din side på Facebook, så er der meget større chance for at de gider følge din Facebook side, når du har en masse gode anmeldelser.

Anmeld Håndværker er et vigtigt sted

Alle håndværkere der ved hvor vigtigt det er med anbefalinger, ved hvor vigtigt det er med gode anmeldelser. Dem hjælper vi, billigere end Anmeld Håndværkers egen løsning.

Og det helt særligt gode ved Trustpilot anmeldelser er

Med hensyn til Trustpilot, så søger folk faktisk en del via Trustpilot for at søge efter firmaer de kan stole på. Her skal du stå godt i forhold til dine konkurrenter.

I øvrigt ranker Trustpilot rigtig godt i Google’s søgeresultater, så når folk søger efter dit firmanavn, så kommer din Trustpilot side frem. Lad den være fyldt med tilfredse kunder.

google anmeldelser pris

Vores priser vs Trustpilot priser

Priserne for vores services kan vi som sagt garantere er billigere end dem Trustpilot har, og hos os får du Facebook og Google anmeldelser med i prisen.

Sikkerhed og falske anmeldelser

Alle vores dataudveksling mellem dig og dine kunder er i sikker kryptering, og overholder i øvrigt alle GDPR regler. Hvis der er spørgsmål angående sikkerhed du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os.

Her er heller ikke mulighed for at lave falske anmeldelser, og det kan vi derfor ikke hjælpe med. Og har heller ikke lyst til.

Vi kan hjælpe med at måle på effekten

Vi er ikke “bare” et bureau der hjælper folk med anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot. Vi er et full service online marketing bureau som har kunder i København, Aarhus og resten af landet, og som i øvrigt selv får rigtigt fine anmeldelser.

Så derfor kan vi hjælpe dig på at måle effekten af de her anmeldelser. For eksempel for at se hvor meget det øger din CTR (Click Through Rate) på kritiske steder på din hjemmesider, og hvordan det øger din konvertering i forhold til opskrivning af dine nyhedsbrev, køb på din webshop og kontakter via din kontaktformular.

Du kan nemlig med vores software ikke bare lægge dine anmeldelser op på Google, Facebook og Trustpilot, men også på din egen hjemmeside, for at øge konverteringerne der.

Det hjælper vi også med, hvis du ønsker det.

You can never take your reputation back. There really is nothing as powerful as a good reputation.

Giuliana Rancic

Få Trustpilot, Google og Facebook anmeldelser billigere her

Klik her og se vores priser på at indhente Trustpilot anmeldelser vs de priser de selv tager + at vores software kan endnu mere end deres kan.

Og her kan du læse mere om Google Anmeldelser, og hvorfor de er mindst ligeså vigtige at få fat i som dem fra Trustpilot.

Du kan også bare kontakte os og spørge om alt det du har brug for at vide