SEO bureau i Aalborg. Forretning på nordjysk

Vi er et SEO bureau med kunder i Aalborg, og vi kender alt til de nordjyske værdier. Hvis vi siger at vi har skabt “okay” resultater for vores kunder, så ved du at “okay” betyder “rigtige gode” på nordjysk.

Selvom vi er tilstede som SEO bureau der er til stede i Aalborg, så er vi altså tvunget til at fortælle at vi faktisk har gjort det godt i 18 år.

Masser af gode rankings til vores kunder, masser af rigtige PR links som Google elsker og masser af dejlig kundeservice, rapporter og ærlighed.

Skal vi kigge forbi jer og se uforpligtende på jeres udfordringer? Eller skal du lige tjekke hjemmesiden her noget mere ud?

Du er velkommen.

seo bureau københavn aarhus

Aalborgs bedste SEO bureau?

Ikke mange kan matche vores resultater

Vi bruges som SEO eksperter når de store medier skal vide noget om hvad der sker indenfor SEO, og online marketing generelt.

Når journalister på de største aviser bruger eksperter i dere artikler går man igennem en længere proces, hvor man skal testes for at se om man nu også som SEO bureau ER eksperter.

Kun det bedste er godt nok til de største medier.

Vi er ikke det eneste gode SEO bureau i Aalborg. Vi kender andre rigtigt gode SEO bureauer i Aalborg, men vi er i hvert fald det med flest medieomtaler.

seo bureau jimi hove
Lokal seo billede

Aalborg er lokalt, men vi hjælper også virksomheder i aalborg med at sælge i andre byer

Lokalt salg er godt, at erobre markeder i andre byer, det er også godt

Som SEO bureau i Aalborg hjælper vi selvfølgelig med de lokale søgninger i selve byen, men vi har også hjulpet flere aalborgensiske virksomheder med SEO i andre danske byer, og i udlandet.

Så hvis du vil performe godt i USA, Tyskland eller på andre lokale søgninger i Danmark, så lad os mødes og hør om vores erfaringer og om dine muligheder.

Selvom vi er fra Aalborg så kan vi ikke love guld og grønne skove, men vi kan 100% love dig en fair og gratis SEO analyse af dine muligheder.

Linkbuilding bureau i aalborg

PR er det nye linkbuilding

Vi har lavet professionel SEO i mere end 18 år. Vi har lavet det hele. Fra simpel, simpel linkbuilding til PBN (spamblogs) og advertorials.

Intet af det virker mere.

Google er simpelthen blevet for kloge.

Men du behøver nu heller ikke mere 100-200 links for at ranke. 2-4 voldsomt stærke, ægte links kan løfte hele den byrde som 100 links kunne før.

Og det kan de fordi dine konkurrenter ikke har de 2-4 links der. Det er ikke bare 2-4 links man kan købe, eller nemt får.

Dem får man kun gennem langvarige PR-indsatser, gæsteposting og content marketing på allerøverste hylde.

Kontakt os for et uforpligtende syn på dine PR muligheder.

Du behøver ikke være et stort firma for at få taletid i pressen.

linkbuilding

Nogle af de tidligere og nuværende firmaer vi har hjulpet

Vi samarbejder med mindre iværksættere til større virksomheder

download 5
logo stacked greendark
norriq

dansk sundhedssikring

images
download 3
1454784 610501458998284 1219506667 n
ERPgruppen logo vert sort bla╠e
oerhe

Lendme logo

Et SEO bureau i Aalborg som at du er i sikre hænder hos

dansk hubspot partner
facebook bureau
google partner bureau københavn

jimi hove bureau

Vores SEO bliver lavet til vores kunder i Aalborg, men vi hjælper også firmaer med SEO i resten af Nordjylland, hele Jylland, Fyn og København.

Klik gerne på dem, og få lokal hjælp.

Se dem her: