Søgemaskineoptimering

Vi tager ansvar for din SEO, og gør den meget, meget bedre.
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

Succesfulde SEO kampagner kræver en balancegang mellem at være up to date med Google`s seneste updates, og mellem at vide hvad lige præcis dit segment ønsker at se når de besøger din side.

Således arbejder vi både for at gøre Google, og også dine besøgende, glade.

Kom i gang her

Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.

En guide til hvordan vores søgemaskineoptimering virker

Onpage SEOGoogle rangerer hjemmesider efter deres eget hemmelige system. Dette er deres såkaldte algoritme. Des flere krav din hjemmeside lever op til for at gøre denne algoritme glad, des højere placering vil du få. At leve op til dette er såkaldt Onpage SEO, altså opgaver vi løser på selve hjemmesiden.

Vil du også vide hvordan AdWords fungerer ? Så se vores side her

Offpage SEO

Offpage SEO består primært af linkbuildning, som handler om at skaffe bedst mulige links til din hjemmeside

Linkbuildning kan foregår ved at vi beder andre webmasters om at få et link, og det kan få foregå ved at vi selv skaber vores egne links.

Det er dog ikke så ligetil, som det lyder at få de bedste links, og det er en opgave der kræver en vis erfaring for at skabe de bedste resultater.

Jeg var meget imponeret over hans motivation og hans evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion afgørende. Og den har Jimi!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Vores services

Søgemaskineoptimering bliver sværere hele tiden, Fordi at Google`s algoritmer bliver mere avancerede. Her kan du se hvad vi gør for at følge med

Webdesign

Søgemaskineoptimering handler mere og mere om godt webdesign. Før i tiden var det ikke ligefrem det som SEO var kendt for.

Men Google bliver mere og mere avanceret og kan måle om folk kan lide dit design via Google Analytics. Vi er med på bølgen

Webudvikling

Vi har tilknyttet super skarpe webudvikler så vi kan få lavet din hjemmeside helt fra bunden af, med god fejlfri kode, eller vi kan tilpasse den hjemmeside du allerede har, så den rammer endnu mere plet end før.

Mobilvenlig SEO

Google arbejder efter et slogan der hedder "Mobile First", det betyder kort sagt, at deres 1 prioritet er deres mobile indeks af hjemmesider. Altså ligger de større vægt på om dine hjemmeside er responsiv, og loader hurtigt på en mobil, end de lægger vægt på stationære PC`er og bærbare.

Analyse

Vi analyserer alle data, hver dag, hver måned og hvert år. Vi benchmarker data op imod tidligere resultater og imod branchetal. Således ved du hele tiden hvad vores SEO arbejde har haft af betydning for dit site, og du ved hvordan du står i forhold til konkurrenterne.

Sociale signaler og SEO

Google benægter hårdnakket at sociale signaler betyder noget for søgemaskineoptimering. Men det har masser af SEO-eksperter over hele verdenen andre beviser for.

Vi har den samme slags beviser. Hvis du er med socialt, og folk kan lide dig, kan Google også lide dig.

Du er nu klar til at vækste

Søgemaskineoptimering handler først og fremmest om at skabe mere trafik fra søgeresultaterne i Google. Du har måske brug for alle vores services for at tage et skridt mod den vækst som alle med en drøm ønsker.

Måske har du blot brug for nogle justeringer, eller blot konsulent ydelse.  Vi kan det hele, fordi vi er vant til det hele.

"Viden der ikke bliver brugt praktisk, er praktisk talt ubrugelig"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Adwords og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale mastermind grupper indenfor SEO.

dansk hubspot firma
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Den første kontakt er oftest den sværeste. Men vi drikker bare en kop kaffe, ser på din hjemmeside og ser på om vi kan hjælpe jer.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

jimihove.dk - Online Marketing til Danmark
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Vi har også en søsterside, dedikeret til vores SEO-kunder i København

Adressen i Viborg er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Kontaktform

Felter markeret med * er nødvendige at du udfylder