Den Ultimative Linkbuilding Liste

Her finder du en stærk linkbuilding liste

Jeg overvejede at lave en liste over alle de steder på nettet man kan få nemme links.

Jeg er nået frem til at der skal være ét punkt på listen: Lad nu være med at spam andre folks hjemmesider, og brug al den tid du sparer på at lave en super god historie du kan dele til en journalist eller en stor blog.

Det ene link du får der er mere værd end alt det spam du lægger ud via de der linkbuildinglister.

Hvis du er interesseret i en guide der viser dig dette, og læse mere om hvorfor at alle de der skumle linkbuilding lister du finder hos diverse seo bureauer, for det første stort set aldrig giver nogen linkværdi, og hvorfor at de kan skade din branding .

Lidt baggrundshistorie

Det her er ikke en kamp mod linkbuilding, vi sælger det selv her

Men det er en advarsel imod at du bruger din tid på at oprette dig på alle mulige hjemmesider, for at få kommentarlinks, blive oprettet diverse linkkataloger og andet snask.

Der er kun én slags links som vi kan anbefale til din linkbuilding liste, og det er at du lige opretter dit site på de såkaldte NAP hjemmesider. Et NAP site er : Name/ Adress/Phone – Altså Navn/ Adresse/ Telefonnummer.

Dette er sites som Krak.dk, Degulesider.dk, Yelp.com og flere andre.

Læs nedenunder hvorfor at vi anbefaler disse sites til din linkbuilding liste, og læs hvad du ellers kan gøre for at få RIGTIGE links der virker, og som ikke skader din branding.

linkbuilding liste

Derfor virker NAP links

De såkaldte NAP links som jeg lige har omtalt, er oftest nofollow links. Det vil sige at der som udgangspunkt ikke er nogen “link- juice” i dem, altså kan de som udgangspunkt ikke få din hjemmeside til at ranke. ( læs mere om Dofollow link og nofollow link her)

Meeen det de gør er at Google bruger dem til at verficere dit site som et ægte lokalt site.

Der findes masser af hjemmesider som prøver at ranke på alt muligt lokalt, selvom de ikke er lokale.

Det kan være et SEO bureau i København, som også prøver at ranke på SEO Bureau Aalborg, SEO bureau Esbjerg og SEO bureau Odense, selvom de ikke har noget bureau der.

Når Google ser at de ikke er tilmeldt disse byer via for eksempel Krak.dk , Yelp osv, så mister Google tilliden til at er sande lokale, og de mister muligheden for at ranke foran de rigtige lokale seo bureauer.

Så derfor anbefaler vi disse NAP links. Men så heller ikke mere manuelt tilføjede links.

Gør det her i stedet for

Brug din dyrebare tid på at skabe historier om dit firma, skriv en super god artikel og giv den væk til en journalist eller et stort site som en blog eller et fagmagasin.

De der linkbuilding lister får det til at lyde som om at det er nemme links, men du bruger faktisk ret meget tid på at oprette en bruger, udfylde informationer på din profil for denne nye bruger, skrive kommentarer og sørge for ikke at blive opdaget.

Når at du har gjort det en 4-5 gange har du hurtigt brugt 4-5 timer.

Når du bliver godt til at lave rigtige pr historier, så finder du af at du faktisk kan lave nogle rigtige gode historier på 4-5 timer, som overraskende mange gode hjemmesider faktisk gerne vil bringe.

Tror du mig ikke ? Det kan godt forstå, fordi alt for mange andre i vores branche indenfor linkbuilding hænger desværre stadig fast i gamle tiders linkbuilding.

Det kan også skade dit brand

En sidste ting jeg vil nævne i den her guide til at lave en linkbuilding liste er at hvis du alligevel nu går ud og laver alle de her kommentarlinks, opretter dig på alle mulig forums og generelt bare spreder spam over det hele, så er der jo den mulighed for at potentielle kunder ser det, og tænker at “det var dog en masse grimme tekster” de har rundt omkring på nettet.

Når man så sammenligner det med at man kan få en masse smukke tekster på gode hjemmesider, hvad tror du så selv gavner dit brand mest?

Vidste du at gode brands konverterer markant højere end dårlige brands ? Det viser alle undersøgelser, og det siger egentlig sig selv.

Hvis du gerne vil lære mere om linkbuilding på den rigtige måde, hvor du leverer kvalitet til nettet, og du måske ikke har tid til det, ikke rigtig selv tror på det, eller af andre årsager ikke kan komme i gang med, så kontakt os allerede i dag, og hør hvordan at vi kan finde historier til dig.

Du er en historie. Tro mig